Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Cijene za artikle u online prodajnom mjestu su izražene u eurima i hrvatskim kunama -HKN sa uračunatim PDV-om. Na istaknute cijena dodaje se dostava od 4,65eur/ 35.00 kn za područje grada Rijeke i 9,29eur / 70,00kn za dostave u druga mjesta Hrvatske.

Kod artikala od mješanog cvijeća moze doci do odstupanja u vrsti cvijeća zbog sezonskog karaktera ili Vašom željom ali plaćena cijena će biti zadovoljena adekvatnom količinom druge vrste cvijeća.

Reklamacije

Ako niste zadovoljni našom uslugom, odnosno s kvalitetom naših proizvoda, imate pravo prigovora na prodajnom mjestu u skladu sa čl.10. Zakona o zaštiti potrošača ( NN 41/14 )

Prigovor za izvršene usluge po Vašim online narudžbama možete dostaviti:

E-mailom: asterion@asterion-violette.com 

Poštom: Asterion doo Laginjina ulica 20 51000 Rijeka

U slučaju nemogućnosti mirmog rješenja problema nadležan je Sud u Rijeci.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Asterion-Violette obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Asterion-Violette i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

WSPay omogućuje siguran prijenos podataka između Vašeg preglednika i kartičara korištenjem TLS protokola kao trenutno najvišeg stupnja enkripcije prijenosa podataka.

0